American Car Show tarjoaa paljon elämyksiä lapsille ja perheille

American Car Show on koko perheen hauska pääsiäistapahtuma pääkaupunkiseudulla.

Järjestyksessään 45. Original American Car Show haluaa samalla lisätä lasten kiinnostusta erilaisia harrastuksia kohtaan.


Näyttelyalueella on erilaisia osastoja, joilta löytyy lapsille mukavaa tekemistä. Lapsiperheitä silmällä pitäen suunniteltu Lastenkierros kiertää näyttelyn eri tähtihetkiin. American Car Show toivottaa lapset tervetulleiksi kevään tähtihetkeen perjantaista sunnuntaihin 29. – 31.03.2024 Helsingin Messukeskukseen.

Suomen monimuotoisin erikoisajoneuvonäyttely on hauska tapahtuma, jossa saman katon alle kokoontuu kaikenikäisiä ajoneuvoharrastajia. Alle 7 v. lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi lipun ostaneen huoltajan seurassa.

Mieleenpainuva lastenkierros

American Car Show'hun on suunniteltu kierros, jossa lapset löytävät itselleen mielekästä tekemistä.

MC Heavenissa voit tehdä pääkallobongausta ja Mopo Tuningista löytyy varmasti unelmiesi mopo. Motorsport-näyttelyssä on erilaisia ajosimulaattoreita sekä siellä voi istahtaa vaikka 1000-hevosvoimaisen kilpa-auton kyytiin.

Täysin uusi American Car Show'n näyttelyosio, Drift World, on paikka jos suomalaiskuskeilta voi hakea fanikortteja ja nimmareita.

Tapahtumassa on myös ammattilaispainia, hupialue, reaktiokisailua ja paljon muuta.

Custom Truck Show on yksi lapsien suosikkipaikoista. Tänä vuonna sieltä löytyy myös Elämysauto Välkky joka on avoinna perjantaina ja sunnuntaina. Elämysauto tarjoaa lapsille mukavan paikan hengähtää näyttelyn vilskeessä.

>>> Nappaa Lastenkierros -kartta - Klikkaa tästä!

Liput ennakkoon edullisemmin – alle 7-vuotiaat veloituksetta

Näyttelyyn voi tulla vain päiväksi tai sitten ostaa kokoaikalipun kolmeksi päiväksi. Kokoaikalippuja myydään sekä aikuisille että nuorille.

American Car Show'hun myydään ennakkoon perhelippuja, joilla pääsee messuille kaksi aikuista ja enintään kaksi 7-15-vuotiasta lasta.

Ennakkoon verkkokaupasta ostetut liput ovat hinnaltaan edullisempia verrattuna paikan päällä kassalta hankittuihin lippuihin.

Tapahtumaan on vapaa pääsy alle 7-vuotiaille lapsille, kun he saapuvat paikalle yhdessä lipun hankkineen huoltajan kanssa.

Helsingin Messukeskuksen Ylägallerian käytävältä löytyy kattavasti varusteltu lastenhoitohuone. Tämä tila tarjoaa sopivan wc-tilan, vaipanvaihtopisteen ja mikroaaltouunin. Lisäksi Messukeskuksen eri puolilla sijaitsevista wc-tiloista löytyy useita vaipanvaihtoon soveltuvia tasoja. Messuvierailun ajaksi on mahdollista lainata lastenrattaita, joita on saatavilla rajoitettu määrä. Ne ovat noudettavissa messukeskuksen sisäänkäyntien läheisyydestä.

American Car Show 2024 Lyhyesti

American Car Show on avoinna perjantaista sunnuntaihin 29.-31.03.2024 kello 10-18 Helsingin Messukeskuksessa.

45. Original American Car Show + Tuning Car Show, Mopo Tuning, Motorsport, MC Heaven, Classic Car Show & Custom Truck Show. More is more!

Uutta 2024: Drift World & Car Audio World!

Jenkkiautot • Klassikot • Moottoripyörät • Mopot • Tuningautot • Moottoriurheilu • Rekat • Drifting • Autohifi

Artisteja, elämyksellisiä autoja, Burleski-työpajoja, Miss Hot Rod -finaalit, SLAM! Wrestling -ammattilaispainia, Pinstriping ja Pin-Up -kulttuuria...

Tähtihetkiä kaikenikäisille!



>>> Hanki American Car Show liput helposti  - Klikkaa tästä!



Edellinen
Edellinen

Tiedote: Motorsport-näyttelyosiossa väkevä kilpa-autokattaus ja huippukuskit

Seuraava
Seuraava

People’s choice -yleisöäänestyksessä voit vaikuttaa