Tiedote: American Car Show’ssa täysin uusi näyttelyosio - Drift World

American Car Show’n Motorsport-näyttely on edellisiä vuosia huomattavasti isompi. Sille on omistettu vuoden 2024 näyttelyssä oma halli.

Näyttäviä drifting-autoja ja -kalustoa sekä menestyneimpiä drifting-kuskeja nähdään täysin uudella Drift World -näyttelyalueella.



Drifting esittäytyy American Car Show’ssa ennennäkemättömän voimallisesti. Vuoden 2024 tapahtumassa on täysin uusi, Drift World, näyttelyalue hallissa 3.

American Car Show’sssa on paikalla muun muassa Drift Masters European Championship -sarjassa EM-hopealle kaudella 2023 sijoittunut Lauri Heinonen.

Mukana on myös driftingin Suomen mestarit Jarkko Jylhä ja Eetu Kuusinen, sekä motorsport-ammattilainen Ville Kaukonen, joka voitti kotimaisen Finnish Drift Series -mestaruussarjan 2023.


 
 
 
 


Näyttäviä drifting-autoja ja -kalustoa sekä menestyneimpiä drifting-kuskeja nähdään niin edellisiä vuosia huomattavasti isommassa Motorsport-näyttelyssä omassa hallissaan, kuin sen viereisessä hallissa, erillisellä, ja täysin uudella Drift World -näyttelyalueella. Alueella järjestetään muun muassa jännittävä Edrifting-kilpailu.

Drifting sai viime vuonna runsaasti extra-nostetta mediassa, kun rallin kaksinkertainen maailmanmestari Kalle Rovanperä osallistui huipputehokkaalla Toyota Supralla Drift Masters European Championship -sarjan kisaan Ruotsissa, Suomessa ja Puolassa sekä Formula Drift Japan -sarjan osakilpailuun Japanissa. Tänä vuonna Rovanperän odotetaan ajavan muutaman drifting-kisan Japanissa.

Suomen suurin ja monipuolisin harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuma American Car Show järjestetään perinteiseen tapaan pääsiäisviikonloppuna 29. – 31.3.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Tämänvuotinen tapahtuma on järjestyksessä neljäskymmenesviides.


>>> Tutustu tapahtumaan - Klikkaa tästä!



Edellinen
Edellinen

Pin-ups Unitedin kampaus- ja poseerausworkshopit American Car Show’ssa

Seuraava
Seuraava

Americana SLAM! Wrestling Showcase viihdyttää näyttelyn oheisohjelmassa