Pin-ups Unitedin kampaus- ja poseerausworkshopit American Car Show’ssa

American Car Show’n oheisohjelma tarjoaa sukelluksen naisellisuuteen pin-up -workshopeissa. Kuva: Lifu

American Car Show’n workshopeissa heittäydytään pin-up -tyylin vietäväksi kampaus- ja poseerausvinkkien avulla. Luvassa on asiantuntevaa ohjausta, tsemppausta, hersyvää naurua ja hyvää mieltä. Tervetuloa mukaan!


Aika: pe 29.3. klo 11:00, la 30.3. klo 11:00

Paikka: Kokoustila 203

Taso: Avoin

Kesto: 60 minuuttia

Ohjaaja: Lifu & Pin-ups United

Hinta: 0 €

Kenelle?

Nämä Pin-ups Unitedin -workshopit ovat sukellus naisellisuuteen, sekä pin-upin maailmaan. Ne on tarkoitettu täysi-ikäisille pin-up kulttuurista kiinnostuneille. Pin-ups Unitedin ohjaamat tilaisuudet järjestetään suljetussa tilassa, joihin ulkopuolisilla ei workshoppien aikana ole pääsyä.

Kampausworkshop, perjantai 29.3, klo 11

Oletko aina halunnut oppia tekemään victory rollssit?

Perjantain kampausworkshopissa tutustutaan pin-up kampauksiin ja opetellaan tekemään rollsseja. Käydään läpi vinkkejä, joiden avulla kampaus onnistuu paremmin. Painopisteenä victory rollsit tai yksittäisen rollssin teko.

Ota mukaan oma hiusharja ja/tai -kampa. Voit myös ottaa mukaan huivin tai hiuskukkia, jotka haluat laittaa päähän, kun kampaus on valmis. Hiukset olisi hyvä olla valmiiksi kiharrettu, sillä keskitymme rullien tekoon, emme kihartamiseen (ei kuitenkaan välttämätöntä).

Poseerausworkshop, lauantai 30.3., klo 11

Lauantain poseerausworkshopissa sukelletaan pin-up poseerausten mielenkiintoiseen maailmaan. Tämä on turvallinen paikka ilmaista omaa naiseuttaan poseerausharjoitusten kautta. Luvassa on itsevarmuutta lisääviä harjoituksia sekä paljon käytännön vinkkejä.

Aiempaa kokemusta tai mallitaustaa ei tarvitse olla. Haluamme tarjota rennon ja turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen osallistuja voi heittäytyä pin-up poseerausten vietäväksi.

Lähde rohkeasti mukaan, vaikka aihe ei olisikaan entuudestaan tuttu!

Mitä on pin-up?

Pin-up toimii kehon ja persoonan ilmaisun välineenä, joka kannustaa olemaan oma itsensä. Pin-up –kulttuuri korostaa, että jokainen yksilö voi tuoda esiin omaa persoonaansa ja leikkimieltään, riippumatta taidoista, iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta tai kehon koosta.

Workshopit tarjoavat mahdollisuuden tutustua tähän itseilmaisun muotoon turvallisessa ja hyväksyvässä ympäristössä.

Miten varustautua?

Voit saapua workshoppeihin juuri sellaisena kuin olet. Pue päälle jotain sellaista, jossa tunnet olosi hyväksi.

Huomioithan, että työpajaan otetaan vain rajallinen määrä osallistujia (noin 10 hlö). Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä sekä ennakkoilmoittautumisilla. Näyttelyn pääsylippu tulee esittää workshopin ohjaajalle. Jos haluat varmistaa paikkasi workshopissa, niin ilmoittaudu etukäteen osoitteessa: lifuphoto@gmail.com

Kuka ohjaa workshopit?

Workshoppien vetäjänä toimii valokuvaaja Linda Lipponen / Lifu. Hänellä on vuosien kokemus pin-up genrestä niin kuvaajana, maskeeraajana kuin mallinakin, sekä Pin-ups Unitedin perustajana. Mukana tottakai myös Pin-ups Unitedin mallit tsemppaamassa ja antamassa omia vinkkejään.

Pin-ups United on freelance malleista ja pin-upin harrastajista koostuva yhteisö.

Lisätietoa American Car Show’n workshopeista: Jukka Salminen / Luova tuottaja / jukka.salminen@fhra.fi


>>> Näyttelylipulla ilmainen pääsy workshoppiin - Osta lippu tästä!



Edellinen
Edellinen

Cloud BeDevilin Self-Confidence -burleskiworkshopit ACS’ssa 2024

Seuraava
Seuraava

Tiedote: American Car Show’ssa täysin uusi näyttelyosio - Drift World