Cloud BeDevilin Self-Confidence -burleskiworkshopit ACS’ssa 2024

American Car Show’n oheisohjelma tarjoaa tähtihetkiä ja voimaantumista. Kuva: Cloud BeDevil

American Car Show'ssa pidetään näyttelyvieraille Cloud BeDevilin burleskiworkshoppeja. Ne sopivat kaikille, jotka tavoittelevat voimaannuttavaa kehollista itseilmaisua.  




Aika: pe 29.3. klo 13:00, la 30.3. klo 13:00, su 31.3. klo 11:30 ja 15:00

Paikka: Kokoustila 203

Taso: Avoin

Kesto: 90 minuuttia

Ohjaaja: Cloud BeDevil

Hinta: 0 €



Kenelle?

Nämä Cloud BeDevilin workshopit sopivat feminiinistä puolta itsessään tutkisteleville henkilöille, jotka haluavat tutustua omaan seksuaaliseen voimaansa kehon kautta. Workshop on turvallinen paikka ilmaista omaa naisellisuuttaan herkkien burleskiharjoitusten kautta.  

Jokaisessa Cloud BeDevilin burleski-workshopissa oppii jotain uutta, sillä jokainen tilaisuus on täysin ainutlaatuinen. Nämä ovat workshopit, jossa upeaa ilmaisutyyliään etsivät henkilöt saavuttavat voimaantumisen – ja tekevät loppusilauksen upealle sädekehälleen. 

Cloud BeDevilin ohjaamissa workshopeissa käydään läpi burleskin perusliikkeitä ja seksuaalista itsevarmuutta lisääviä harjoituksia. Lisäksi workshopissa harjoitellaan sensuelli koreografia, jonka tarkoitus nostattaa flirttailevaa pilkettä silmäkulmassa.  

Näissä workshopeissa osallistuja ei tarvitse rytmitajua, tanssi- tai liikuntataustaa. Cloud BeDevilin workshopit sopivat myös burleskia aikaisemmin harrastaneille tai ammattilaisille.  

American Car Show'ssa burleski-workshoppeihin voivat osallistua feminiinistä puolta itsessään tutkiskelevat henkilöt, esimerkiksi naiset ja muunsukupuoliset. Cloud BeDevilin ohjaamat tilaisuudet järjestetään suljetussa tilassa, joihin ulkopuolisilla ei workshopin aikana ole pääsyä.  



Mitä on burleski?

On tärkeää muistaa, että kehollisen itseilmaisun muotona burleski hyväksyy osallistujan juuri sellaisena, kuin hän sillä hetkellä on. Jokaisella on oikeus ilmaista omaa seksuaalisuuttaan ja leikkisyyttään. Burleskissa osaamisella, sukupuolella, iällä, seksuaalisella suuntautumisella tai kehon muodolla ei ole merkitystä. Workshopeissa burleskiin tutustuminen tehdään turvallisessa ympäristössä. 



Miten varustautua?

Workshoppiin suositellaan rentoa vaatetusta. Voit ottaa omat suosikkivaatteesi mukaan, ja vaihtaa ne tilassa päällesi ennen tuntia. Tai sitten voit tulla juuri sellaisena kuin olet!    

Huomioithan, että tunneille otetaan vain rajallinen määrä osallistuja. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä, näyttelyn pääsylippu tulee esittää workshopin ohjaajalle.

 

Kuka on Cloud BeDevil?

Cloud BeDevil on burleskiesiintyjä Suomesta. Asuttuaan Berliinissä ja Helsingissä, Cloud on palannut hiljattain takaisin juurilleen Turkuun. Hän on luonut itselleen menestyksekkään kansainvälisen uran esiintymällä eri puolilla Eurooppaa ja on myös järjestänyt lukuisia burleskitapahtumia kotimaassaan. Lisäksi Cloud on jakanut osaamistaan burleskin alalla opettajana vuodesta 2018 lähtien. Hänen päämääränään on inspiroida jokaista suomalaista naista tunnistamaan ja hyödyntämään omaa ainutlaatuista feminiinistä voimaansa. 



Lisätietoa American Car Show’n workshopeista: Jukka Salminen / Luova tuottaja / jukka.salminen@fhra.fi

 

American Car Show tarjoaa isompia kokemuksia. Vuonna 2024 uudistuksia ovat mm. voimaannuttavan kehollisen itseilmaisun workshopit. Kuva: Cloud BeDevil

Edellinen
Edellinen

Motorsport-näyttelyssä esillä maailman nopein moottoriurheilulaji

Seuraava
Seuraava

Pin-ups Unitedin kampaus- ja poseerausworkshopit American Car Show’ssa