Motorsport-näyttelyssä esillä maailman nopein moottoriurheilulaji

Moottoriurheilu tarjoaa tilan, jossa yksilöt voivat kokoontua yhteen, jakaa intohimojaan ja luoda kestäviä sosiaalisia suhteita.

American Car Show’ssa myös moottoriurheilijoiden sosiaaliset verkostot ovat hienosti esillä Motorsport-näyttelyosiossa. 


Drag racing eli kiihdytysajo, on maailman nopein moottoriurheilulaji.

Kiihdytysurheilu yhdistää huippunopeuden, tarkan ajoituksen ja räjähtävän suorituskyvyn. Siksi se on vakiinnuttanut asemansa moottoriurheilumaailmassa.

Kilpailut järjestää FHRA ry ja ne järjestetään FHRA:n ja kansainvälisten (FIA & FIM) Drag Race -sääntöjen mukaisesti sekä FHRA:n laatimien lisäohjeiden mukaisesti. Moottoripyöräkilpailut järjestetään SML:n voimassa olevien sääntöjen mukaan.

Kiihdytysurheilu on kilpailu ihmisen ja tekniikan rajoja vastaan. Kiihdytysurheilun tapahtumakalenteri on julkaistu ja kisakausi 2024 alkaa toukokuussa. Kiihdytyskisat tarjoavat mutkatonta viihtyvyyttä kesällä usealla eri paikkakunnalla.

Kiihdytysurheilun pariin kokoontuu yhteen ihmisiä eri taustoista, jolloin niiden sisälle muodostuu omaleimaisia yhteisöjä. Tällaisessa ympäristössä syntyy ainutlaatuinen voima, joka perustuu jaettuun intohimoon nopeutta ja kilpailua kohtaan.

Ystävyys- ja mentorointisuhteita, jotka ulottuvat kilparatojen ulkopuolelle

Erilaiset moottoriurheilulajit yhdistävät ihmisiä yhteisen intohimon kautta, mutta se myös välittää tärkeitä arvoja, kuten tiimityötä, innovaatiota ja jatkuvaa kehittymistä. Tämä on hienosti esillä erilaisissa kilpailutapahtumisssa ja näyttelyissä. 

Kiihdytysradalla ei ole väliä, mistä olet tullut, vaan merkityksellistä on yhteinen kiinnostuksen kohde. American Car Show’n moottoriurheiluaiheinen erikoisnäyttely tarjoaa vieraille kattavan läpileikkauksen sekä kiihdytysurheilun historiaa, että nykypäivään.

Tapahtumissa, kuten myös American Car Show’n Motorsport-näyttelyosio, ihailu ja kunnioitus toisia kilpailijoita ja tiimejä kohtaan on selvästi nähtävissä.

Keskinäinen kunnioitus ja yhteistyön henki vahvistavat yhteisön tunnetta ja luovat ympäristön, jossa kaikki voivat tuntea ylpeyttä toisten aikaansaannoksista. 

Moottoriurheilun laaja kirjo esillä Motorsport-näyttelyosiossa

Motorsport-näyttely on kunnianosoitus suomalaiselle moottoriurheilulle, joka on tuottanut monia maailmanluokan saavutuksia.

Näyttelyssä pääsee tutustumaan suomalaisiin moottoriurheilutiimeihin ja heidän innovaatioihin, jotka toimivat kiinnostavina elämyksinä niin aloittelijoille kuin asiantuntijoillekin. 

American Car Show’ssa näyttelyvieraat pääsevät ihailemaan kiihdytysurheilun osalta vaikkapa Vintage Drag Racing –kilpureita, sekä nykypäivänä erityistä suosiota “kadunmiehen kiihdytystapahtumissa” nauttivaa No Prep Challenge –kalustoa.

Drifting esittäytyy American Car Show’ssa vuonna 2024 ennennäkemättömän voimallisesti, sillä drifting-autoja ja -kalustoa sekä menestyneimpiä drifting-kuskeja nähdään täysin uudella Drift World -näyttelyalueella.


Edellinen
Edellinen

Tiedote: Harraste- ja erikoisajoneuvojen lisäksi runsaasti oheisohjelmaa

Seuraava
Seuraava

Cloud BeDevilin Self-Confidence -burleskiworkshopit ACS’ssa 2024