Tiedote: Harraste- ja erikoisajoneuvojen lisäksi runsaasti oheisohjelmaa

Kuvat: Jami Faltin by Julius Konttinen / Sara Bee by Saara Taussi / EETSI by Eetu Viertola / HUGO by Warner Music Live

Artisteja, elämyksellisiä autoja, Pin-up -kulttuuria, Miss Hot Rod -finaalit, SLAM! Wrestling -ammattilaispainia, Pinstriping-näytöksiä, Self-Confidence -työpajoja... ja paljon muuta!



Musiikkiartistit päälavalla

EETSI

Eetsi nauttii lavalla esiintymisestä ja on saanut todella positiivista positiivista palautetta, sillä Eetsi osaa ottaa yleisön haltuun.

Esittely

Eetsi on vuonna 1999 syntynyt räppäri, joka kirjoittaa biisejä elämäntilanteistaan, joihin voi jollain tapaa samaistua ja mielipiteistään tai oikeastaan kaikesta, mistä itse haluaa aika mustahuumorisella tyylillä.

EETSI - Instagram

Sara Bee

Teksteillään Sara haluaa nostattaa kuulijan fiilistä ja itsetuntoa huippuihin. Aiemmin Sara on vakuuttanut muun muassa Nuppu Oinaan Herkkis-kappaleella, joka nousi Spotifyn Top 50 -listalle ja ilmiöityi TikTokissa.

Esittely

Sara Bee on 24-vuotias karismaattinen artistilupaus, joka yhdistelee sujuvasti räppiä, r’n’b:tä ja poppia suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. Saran musiikissa tämän juuret Algeriasta ja Suomesta yhdistyvät amerikkalaiseen r’n’b musiikkiin. Soundimaailmassa voi kuulla kaikuja myös 2000-luvun alusta, joka onkin musiikillisesti Saran suosikkiaikakausi.

SARA BEE – Warner Music Live

HUGO

Epic Recordsin tutkalle HUGO osui alkuvuodesta 2023, jonka jälkeen asiat ovat edenneet poikkeuksellisen rivakasti, sillä HUGOn debyyttisinkku Puhutaan suoraan julkaistiin kesäkuussa ja kakkossinkku Sijoituksii feat. SMURDY elokuussa. HUGOn kolmannella singlellä Taulut fiittaa kovassa nosteessa oleva räppäri Costi.

Esittely

Santeri Kauppisen, eli MD$:n, johdolla toimivan Epic Records Finlandin artistikaartin tuoreimpiin artisti kiinnityksiin on Hugo. Lahjakas Porvoon kasvatti on 19-vuotias popin ja R&B:n ammattilainen, jonka matka alkoi onnekkaasta kohtaamisesta nopeasti nousseen rap-artisti Ahdin kanssa, joka toimi Hugon mentorioppaana auttaen häntä musiikkiuransa alkutaipaleella.

HUGO – Warner Music Live


Jami Faltin

Hänen musiikkinsa käsittelee usein elämän nurjaa puolta, rikollisuutta sekä taistelua köyhyyttä ja syrjintää vastaan, näitä asioita kuitenkaan ylistämättä. Kummallakin kielellä taitavasti kirjoittava räppäri on valloittanut kuulijoitaan suoralla ja itsevarmalla ulosannillaan. Hän kertoo kirjoittavansa tekstinsä aina siten, että pystyy räppäämään ne livenä samalla tavalla.


Esittely

Laajempaan tietoisuuteen Jamin toi vuonna 2021 julkaistu ”AMG”-single. Seuraavana vuonna ulos putkahtanut debyyttialbumi “Kerrostalo” keräsi paljon ylistystä ja pysyi useita viikkoja virallisella albumilistalla. Vuoden 2023 alussa Jami voitti YleX:n Läpimurto-kilpailun yleisöäänestyksen.

Jami Faltinin kakkosalbumi ja sen Suomen kaikkien aikojen 5. eniten julkaisupäivänään striimattu nimikkosingle ’’Kertoimia Vastaan’’ julkaistiin syyskuussa 2023. Koko albumi ampaisi julkaisupäivänään ykkössijasta lähtien Suomen Spotifyn Top 50-listalle. Nyt jo kultaa striimannut albumi ja platinaa striimannut single tekivät indie-suomiräpin historiaa pysyen Suomen virallisen listan ykkössijalla kaksi ensimmäistä viikkoaan.

Jami Faltin | Spotify

Ammattilaispainikehä

Americana SLAM! Wrestling Showcase

Ammattilaispainikehä tarjoaa nähtäväksi jännittävän ja viihdyttävän valikoiman painilahjakkuuksia eri puolilta maailmaa. Näyttelyn oheisohjelmaan kuuluu monipuolisia kansainvälisiä ammattilaispainiotteluita kolme kertaa päivässä

Tapahtuman päälavan välittömässä läheisyydessä kehään astelee tuore SLAM! Wrestlingin naisten mestari "Golden Amazon" Heidi Katrina Englannista sekä Britannian National Heavyweight mestari CJ Rawlings.

Otteluissa on myös muita kärkinimiä Euroopasta kuten Unkarin mörssäri Ozzy Spencer, Hollannin lihaksikas naisjättiläinen Tank, Toronton rääväsuinen paha poika "Back Breaker" Dylan Broda, Viron atleettinen entinen nuori freestyle-painin ässä Artur Arder ja Puolan nuorten voimannoston kansallismestari Diana Strong.

Yhdysvalloista mukana on Minnesotan suomalaisperäinen Nick Lukkonen ja aasialainen sensaatio Heartbeat Girl.

Suomen omat wrestling-ässät TT Suosalo, Miika Forsström, Eemi Helén, Johnny McMetal ja 20-vuoden kehäveteraani "Metallisoturi" Stark Adder astuvat myös kehään.

SLAM! Wrestling Finland - Instagram

Miss Hot Rod

Viikonlopun aikana finalistit säihkyvät American Car Shown tuhatpäiselle yleisölle tapahtuman päälavalla, osallistuvat kuvauksiin ja edustavat erilaisissa tehtävissä.

Miss Hot Rod official - Instagram

Ilmaiset workshopit

Cloud BeDevilin Self-Confidence -burleskiworkshopit

Cloud BeDevilin workshopit sopivat feminiinistä puolta itsessään tutkisteleville henkilöille, jotka haluavat tutustua omaan seksuaaliseen voimaansa kehon kautta. Workshop on turvallinen paikka ilmaista omaa naisellisuuttaan herkkien burleskiharjoitusten kautta.  Burleskiworkshopit sopivat kaikille, jotka tavoittelevat voimaannuttavaa kehollista itseilmaisua.  

Cloud BeDevil - Linktree

Pin-ups Unitedin kampaus- ja poseerausworkshopit

American Car Show’n oheisohjelma tarjoaa sukelluksen naisellisuuteen pin-up -workshopeissa. Workshopeissa heittäydytään pin-up -tyylin vietäväksi kampaus- ja poseerausvinkkien avulla. Luvassa on asiantuntevaa ohjausta, tsemppausta, hersyvää naurua ja hyvää mieltä.

Pin-ups United - Instagram

Tanssifiilikseen Jukan ja Hannan workshopissa

Jos lavatanssit kiehtoo, mutta et ole vielä uskaltautunut kokeilemaan, niin perjantaina pidettävä tanssiworkshop sopii juuri sinulle! Lavatanssidemo -workshop American Car Show’ssa 2024!

Tutustu ja inspiroidu maksuttomasti näyttelylipulla - lue lisää!

Kevään tähtihetki

Koko perheen American Car Show

American Car Show'n lastenkierroksen tavoitteena on rohkaista lapsia osallistumaan aktivoivaan ja kehittävään toimintaan, erityisesti harrastusten parissa. Lastenkierroksen kartan avulla perheenjäsenet pääsevät seikkailemaan koko näyttelyn läpi hauskalla tavalla! American Car Show’hun kannattaa tulla koko perheen voimin. 

Lapsiperheille - Klikkaa ja ihastu!

Tähtihetkiä kaikenikäislle

Listaukseen on poimittu huolella valittuja kohteita, joissa näytteilleasettajat tarjoavat erilaista osallistavaa toimintaa. Näyttelyosioihin sisältyy itsessään jo kaikenlaista ihailtavaa, kuten Hot Rod Art –taiteellisen ilmaisun alue tai Tuning Car Show’n Tesla Model 3. American Car Show'ssa kaikenikäiset pääsevät kokemaan luovuuden kirjon ja moninaisuuden.

Kaikenikäisille - Klikkaa ja lue lisää!

Päiväkohtaiset oheisohjelmat

Perjantai 29.3.

EETSI

Americana SLAM! Wrestling

Miss Hot Rod

Cloud BeDevil -workshop

Pin-ups United -workshop

Lavatanssidemo -workshop

Lauantai 30.3.

Sara Bee

HUGO

Americana SLAM! Wrestling

Miss Hot Rod

Cloud BeDevil -workshop

Pin-ups United -workshop

Sunnuntai 31.3.

Jami Faltin

Americana SLAM! Wrestling

Miss Hot Rod

Cloud BeDevil -workshop

Näyttelyn palkintojenjako


Huom! Ohjelmaa päivitetään ja aikataulut täsmentyvät lähempänä tapahtumaa.

Katso ajankohtaiset tiedot - Klikkaa tästä!

Suomen suurin ja monipuolisin harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuma American Car Show järjestetään perinteiseen tapaan pääsiäisviikonloppuna 29. – 31.3.2024 Helsingin Messukeskuksessa.




>>> Hanki pääsyliput ennakkoon - Klikkaa tästä!



Edellinen
Edellinen

Tekoäly avaa uusia ovia maallikkosuunnittelijoille 3D-tulostuksessa

Seuraava
Seuraava

Motorsport-näyttelyssä esillä maailman nopein moottoriurheilulaji